Téma: VENDÉGKÖNYV

Üdvözlés.

Bocsánatodat kell kérnem, hogy olyan régen nem jártam itt az oldaladon, de azt hiszem te tudod legjobban az okát hogy miért nem, mi foglalt le engem is. Örömmel üdvözöllek, hogy megint itt is dolgozhatunk tovább! További sok sikert kívánok.

Re:Üdvözlés.

Úgy legyen, ... meglásd minden jóra fordul... és akkor úgy dolgozunk, mint rég.

Gratulálok!

Kedves Laci!

Gratulálok nagy szeretettel az oldalhoz és NEKED! Örölök,hogy olvashatom verseid melyek nagyon magával ragadóak! Szivesen olvasom oldaladon irásaid.
Sok sikert további munkáidhoz! GRATULÁLOK!

Re:Gratulálok!

Tisztelettel köszönöm Piroska a véleményed. Gyere máskor is, most a könyvem szerkesztésével vagyok elfoglalva, de utána megújul ez az oldal is.

Köszönet, köszöntő

Nagy szeretettel köszöntöm az oldalt és gazdáját, külön hálával, hogy itt lehetek verseimmel.

Re:Köszönet, köszöntő

Valika tisztelettel köszönöm, hogy itt jártál. Az, hogy itt vagy nem véletlen , nagyon szeretem a verseid, amik sokszor mankók számomra. Kortás költők között ***** vagy!
Laci

Üdvözlet

Nagyon szép lett a honlapod! Szívesen járok hozzád olvasgatni. Imádom a munkáidat!

Re:Üdvözlet

Üdvözöllek kedves Mária! Nagyon örülök , hogy tetszik az oldal. Még van rajta javítanivaló, de lassan elkészűl. Szívesen látlak mindig.
Laci

Köszöntés

Kedves Laci, rögtön megfogott az oldalad címe, hiszen ez a két szó te vagy saját magad: csákány és penna. A csákány a múlt és a penna a jelen. A csodálatos jelen. Szeretettel olvasom a verseidet, nagyon jó, hogy összefoglaltad, és remélem, folyamatosan töltögeted. Jó munkát hozzá! szeretettel köszöntelek: Marika

Re:Köszönöm

Köszönöm kedves szavaidat Marika, jólestek. Igen folyamatosan töltögetem javítgatom. Mindig szeretettel látlak itt ! Laci

Új hozzászólás hozzáadása